Mitsubishi Eclipse Cross este un autoturism de tip Suv Crossover compact produs de către compania japoneză Mitsubishi din anul 2018 și până în prezent. Este un model dotat cu propulsie de tip plug-in hybrid și diesel. Pe benzină regăsim motorizările de 1.5 litri, 2.0 litri și 2.4 litri de tip plug-in hybrid iar pe motorină de 2.2 litri. În anul 2022 mdodelul a primit un facelift. Eclipse Cross este o mașină sigură, obținând cinci stele din cinci la testele de siguranță Euroncap din 2017.

Mitsubishi Eclipse Cross are un preț de pornire de la aproximativ 39.960 euro pentru configurația Invite și poate ajunge să depășească 48.183 pentru configurația Instyle. Configurațiile disponibile sunt: Invite, Intense, Intense+ și Instyle. Modelul spre configurare pe țara noastră este dotat cu motor de tip plug-in hybrid de 2.4 litri pe benzină și motor electric iar toate modelele sunt dotate cu o cutie automată de viteze și tracțiune integrală. Acumulatorul permite utilizatorilor o autonomie de aproximativ 45 de km în modul electric iar autonomia combinată cu motorul pe benzină este de peste 640 de km.

Avantaje Mitsubishi Eclipse Cross:

  • Sistem avansat de tip 4×4
  • Emisii scăzute
  • Costuri reduse de rulare
  • Design modern

Dezavantaje Mitsubishi Eclipse Cross:

  • Vizibilitatea este limitată de tipul caroseriei.

Opiniile clienților despre mașina Mitsubishi Eclipse Cross sunt împărțite. Unii apreciază designul modern și confortul oferit de mașină, iar alți clienți se plâng de materialele de calitate mai slabă și de vizibilitatea spate limitată.

Problemele raportate de unii proprietari ai mașinii Mitsubishi Eclipse Cross includ probleme cu transmisia și probleme electrice.

Informații suplimentare despre acest model, pe pagina oficială a producătorului, aici.