Fan Courier este o compania de curierat/livrări din țara noastră cu sediul în zone Ștefănești de Jos. Compania a luat naștere în anul 1998, fiind creată de oamenii de afaceri Felix Pătrășcanu, ADrian Mihai și Neculai Mihai. Din anul 2006 Fan Courier este lider pe piața de curierat în România. Acoperirea națională a FanCourier este de 100% și dețin 140 de filiale.

Compania oferă clienților acces la o mulțime de servicii de tip curierat, fiecare serviciu fiind creat pentru anumite produse. Pe site-ul fancourier.ro regăsim un formular de AWB Tracking prin care putem afla starea livrării produselor dar și un formular de estimare cost prin simpla alegere a serviciului, județului de expediție și județului de destinație. Compania a înființat și serviciul FANbox, asemănătoare easybox ele fiind amplasate în diferite zone. Programul Fanbox este 24/7 iar termenul de ridicare al unui colet este de maxim 3 zile. Fanboxul este o soluție optimă pentru costuri reduse și prietenoasă cu mediul.

Companiile de curierat livrează mii de colete zilnic, în mare parte experiențele sunt pozitive dar nimeni le scrie. Doar cele negative sunt scrise.