Fiind unul dintre liderii pieței de echipamente sanitare, Grupul FERRO este un mare producător de baterii, accesorii pentru baie, instalații termice și sanitare din regiunea Europei Centrale și de Est.
Produsele cu standarde ridicate de calitate, fabricate de branduri renumite și cu tradiție în domeniu, vor fi întotdeauna o alegere mult mai bună în detrimentul celor ieftine pe care să le schimbați o dată la 2-3 ani.
Bateriile Ferro (pentru chiuvetă, lavoar, cadă/ duș) sunt produse unice, cu construcții compacte și elegante, care se potrivesc cu stilul fiecărei băi sau bucătării, completând cu succes designul interior al locuinței dvs.

Curățarea acestora se face conform instrucțiunilor, frecvent, folosind un detergent neutru, pentru a preveni acumularea de calcar sau murdărie.

Ținând cont de raportul preț-calitate-beneficii, bateriile Ferro sunt bunuri de folosință îndelungată, unele dintre acestea oferind chiar o garanție de 5 ani. Toate produsele Ferro trec prin proceduri precise și restrictive de testare a calității, respectându-se toate normele de siguranță și funcționare.